4 důvody, proč si nevěru raději rozmyslet

30.08.2017 15:10

Láká vás mít sex s někým jiným, než se svým partnerem / svojí partnerkou? Pak pozor! Měli byste zkrotit své vášně a rozmyslet si to ještě předtím, než budete hořce litovat. Nevěra s sebou může nést často velmi nepříjemné následky. Máme pro vás několik důvodů, proč byste si měli „zálet“ dobře rozmyslet.

Ublížíte sobě i své lásce
Zalíbil se vám někdo natolik, že nedokážete odolat vzplatnutí vášně? Toužíte po sexu s někým novým? Přejete si vystoupit ze stereotypu a zažít nové dobrodružství? Pak si také uvědomte, že pokud podvedete svého partnera / svoji partnerku a dozví se to, hodně mu / jí tímto svým chováním ublížíte. Stojí vám to za to? Chcete opravdu pokazit váš vztah? Budete pak ochodni příhlížet tomu, jak vaše láska trpí? Chápeme, že zabránit nevěře, může být někdy těžké, zvláště když vztah nefunguje, tak jak byste si přáli, ale pokuste se o to. Nadělali byste si tím více starostí. A za to vám to chvilkové uspokojení určitě nestojí.

Budete mít špatné svědomí
Pokud máte jen trochu srdce na pravém místě a stále cítíte ke svému partnerovi / ke své partnerce city, bude vás následně užírat špatné svědomí. Vaše chování bude najednou jiné a vaše láska pozná, že se s vámi něco děje. Nakonec se možná stane, že už to nevydržíte a budete muset vyjít s pravdou ven. A to nebude nic příjemného ani pro jednoho z vás.

Nebude to stát za to
Není vyloučeno, že se nakonec pro nevěru rozhodnete, ale můžete zjistit, že nestála za to. Sex nemusí být takový, jak jste si ho představovali. Nemluvě o tom, že můžete při sexu s neznámou osobou chytit nějakou pohlavní nemoc. V tu chvíli si uvědomíte, že vám podvedení vaší lásky za to vůbec nestálo a budete toho hořce litovat. Nevěra je vlastně taková sázka do loterie. Nikdy nevíte, zda vám dotyčná osoba za ten „hřích“ stojí nebo ne.

Převrátíte si život naruby
Ať už budete prožívat jednorázovou nebo pravidelnou nevěru, změní vám to život. Budete si muset hlídat mobil a sociální sítě, aby si náhodou váš přítel / vaše přítelkyně něčeho podezřelého nevšimla. Nebudete už před svým protějškem tak spontánní, protože budete neustále kontrolovat své chování. Všechno bude více stresující a hektické. Tohle opravdu chcete? Přemýšlejte o tom předtím, než budete jednat!