5 znamení, podle kterých poznáte, že líbání s ním / s ní bude velmi špatné

30.01.2017 21:58

Líbali jste se se svým novým partnerem / novou partnerkou, ale nestálo to za nic? Máte obavy z toho, že další polibky na tom budou stejně? Poradíme vám, podle čeho zjistíte, že to nebyla jen jeho / její slabá chvilka, ale že skutečně špatně líbá.

Nevábný dech
Špatný dech je při líbání zásadní chybou. Značí to, že jedinec pravděpodobně moc nedbá na svoji ústní hygienu. Další možností může být i to, že si vaše láska dala k jídlu něco česnekového. V dnešní době existují kvalitní ústní vody a pasty, které dokáží nevábnému dechu zabránit. Z tohoto důvodu se špatný dech nedá jen tak odpustit. Nepříjemný dech totiž zkazí požitek z líbání každému.

Vysušené rty
Líbání s člověkem, který má suché a popraskané rty je velmi nepříjemné. Nepočítejte s tím, že by se díky vaším rtům ty jeho / její zvlhčily. Spíše vaše ústa budou trochu podrážděná. Pokud se s vysušenými rty pojí i nevábný dech, je tato kombinace pro líbání přímo vražedná. 

Nepřizpůsobení rychlosti
Pomalé líbání může být něžné a romantické. Každý by to měl umět. Háček je v tom, pokud váš protějšek líbá pomalu i přitom, když oba dva hoříte vášní. Všechno je v tu chvíli divoké kromě líbání. Jestliže váš partner / partnerka nedokáže přizpůsobovat rychlost vzrušení s líbáním, chuť na něj / ni se pomalu vytratí. A to vám pak může pěkně otrávit den.

Kousání do rtu
Jemné kousaní do rtu působí velmi hravě a může být vzrušující. Nesmí se to ale přehánět. Pokud vás kousne partner/ partnerka do rtu během jednoho polibku několikrát a silně, nemusí to být nic příjemného. Poraněné rty mohou poté otéct či zmodrat. Utvoří se vám tam ranky, které se zanítí. A tohle opravdu není smyslem vysněného líbání.
 
Divné zvuky
Vydávání zvuků při líbání není nic příjemného. Každý si chce polibky užít. Nikdo netouží po poslouchání divných zvuků. Pro jednou se nic neděje, ale pokud to váš protějšek praktikuje neustále, vzrušení vás rychle přejde. Chtíč na další líbání z vaší strany se bude pravděpodobně zmenšovat. Nebojte se o tom svému partnerovi / své partnerce zmínit, jinak z toho za chvíli budete mít i ošklivé sny.