Co si ženy a muži nejčastěji přejí ve vztahu?

24.09.2019 20:52

Milovaného člověka se vždy snažíme potěšit. Co když se ale mýlíme v tom, co náš miláček chce?

Zamilovaní by nejraději splnili vše, co svému protějšku na očích vidí.  Ale protože jsme jenom lidé, občas tam vidíme odraz svých vlastních přání a tužeb. Jste si jistí, že plníte přání svého miláčka? Přesvědčte se a zjistěte s námi, co si muži a co ženy nejčastěji přejí ve vztahu.

Po čem ženy touží

Upřímnost
Většina žen si ráda poslechne lichotku a zažije trochu toho dvoření. Ve vztahu už ale touží po upřímnosti. Chtějí, aby jejich miláček nic nepředstíral a (hlavně pokud něco chce) mluvil na rovinu. Takový vztah vidí jako stabilní a postavený na pevných základech.

Oddanost vztahu
Ženy hledají muže, který je spokojený jako zadaný. Bez velkého přemýšlení investuje svůj čas do vztahu a věnuje ho partnerce. Pokud ženy právě s někým randí, mnohem častěji začnou přemýšlet jako „my“ než „já“. Touží proto po partnerovi, který svůj protějšek respektuje, podporuje a záleží mu na vztahu.

Ocenění
Říká se, že muži se musí chválit. Ženy jsou na tom ale úplně stejně! I dámy touží po slovním ocenění, a rozhodně nejde o lichotky na jejich krásu. Poděkování a snad i obdiv je něco, po čem ve skrytu duše touží každá žena.

O čem sní muži

Sex
Nemá cenu si hrát na něco jiného, muži výrazně častěji než ženy touží po sexu. Sociologové z Chicagské univerzity dokonce přišli s teorií, že i to je jeden z důvodů, proč muži ve středním věku vyhledávají o hodně mladší partnerky.

Ocenění
Jak už jsme zmiňovali výše, pánové touží po obdivu. Plané lichotky nic neznamenají, mnohem více se cení prostý obdiv k jejich zručnosti, šikovnosti, ochotě a ano, sexuálnímu výkonu. Není třeba nic přehánět, ale milé slovo hory přenáší.

Pocit svobody
Muži si ve vztazích libují, o tom žádná. Romantická domácnost se ale nesmí změnit v povinnosti. Věčné otázky kde byli, co tam dělali, s kým tam byli, co se bude dít o víkendu, proč neudělali tohle a nezavolali před hodinou, ty jsou příslovečnou oprátkou. A v té nikdo nezůstane dobrovolně.

Tak co? Trefili jste všechny tři touhy vašeho miláčka?