Jak utajit nevěru?

25.09.2017 13:06

Máte chuť být nevěrní, ale přesto toužíte, aby to neprasklo? Buďte velmi obezřetní a dodržujte několik následujících zásad, aby váš manžel / vaše manželka nevěru neodhalili.

 

Odjíždějte s milencem / milenkou mimo místo bydliště

Plánujete, že se svým milencem / svojí milenkou strávíte noc plnou zakázané vášně? Rozhodně si nerezervujte hotel v městě, kde bydlíte. Snadno by se tak mohla vaše nevěra provalit. Nikdy nevíte, koho na ulici potkáte. Raději spolu odjeďte tak daleko, jak je to jen možné.
 

Mažte esemesky i chat na sociálních sítích

Spousta nevěr se provalila proto, že si zapomněl dotyčný smazat esemesky. Myslíte si, že vám váš protějšek bezmezně důvěřuje a do vašeho mobilního telefonu by se nikdy nepodíval? Nebuďte se tím tak jistí! Provést „kontrolu“ mobilu u své lásky láká téměř každého. Mažte úplně všechno – zprávy v telefonu, na chatu na sociálních sítích a pro jistotu i vaše emaily. Budete tak mít jistotu, že touto cestou se o vaší nevěře váš partner / vaše partnerka nedozví.
 

Plaťte jedině v hotovosti

Máte s manželem / manželkou společný účet? Vyvarujte se online plateb nebo plateb kartou. Tímto způsobem by se vaše nevěra mohla snadno provalit. Stačí, aby vaše životní láska důkladně kontrolovala účet a zarazila se u účtenky za hotel, luxusní prádlo, květiny či jiné dárky, které nikdy nedostala.
 

Na výlety jezděte tam, kde není signál

Plánujete se svým milencem / svojí milenkou výlet? Zajeďte si někam do lesa či do hor. Jednoduše tam, kde není signál. Vymyslete si nějakou důvěryhodnou historku, například, že potřebujete být sami a odjíždíte se „vyklidnit“ do přírody. Váš muž / vaše žena nebude mít podezření, že ho / ji podvádíte. Pokud to tedy nebudete praktikovat ob den!
 

Vyvarujte se parfémům

Před schůzkou s milencem / milenkou je zásadní chyba nastříkat se parfémem. Svoji zakázanou lásku tím můžete snadno ohrozit a v opačném případě i ona vás. Pokud se budete líbat či mazlit, budete načichlí od jeho / její voňavky. Váš muž / vaše žena to snadno rozpozná, protože vás jisté zná, jako své boty. Neriskujte a upozorněte na výrazný parfém i svého milence / svoji milenku. Pokud si nechcete způsobit doma problémy, buďte obezřetní.
 

Nemějte milence / milenku dlouhodobě

Krátkodobě se dá nevěra utajit, pokud budete dodržovat několik výše zmíněných zásad. Z dlouhodobého hlediska je to téměř nemožné. Dříve nebo později na to může váš manžel / vaše manželka přijít úplnou náhodou. Raději si dejte na chvíli pauzu, aby váš protějšek nepojal žádné podezření.