Je to ta pravá?

29.10.2017 23:58

Seznámil jste se se ženou a nejste si jistý, zda je to ta pravá? Budete s ní mít fajn  život, nebo „jen“ dokonalý sex na jednu noc? Odpověď na tuto otázku získáte už na první schůzce. Víme jak. Zjistěte si, na čem vlastně jste!

Zajímají vás fyzické nedostatky?
Není krásnější, než všechny ostatní. Možná má dokonce nezajímavou barvu vlasů nebo až příliš pih v obličeji. Máte přesto chuť trávit s ní svůj volný čas? Fyzické nedokonalosti vás nezajímají? Jak je to možné? Zjišťujete totiž jiné věci. Co dělá ve svém volném čase, jak se jí daří v práci, co má a co nemá ráda. Pokud vás k ní něco táhne, klíčí zde láska.

Jak plyne rozhovor?
Prvních pár minut na schůzce můžete pozorovat jisté rozpaky a nervozitu. Tak je to vždy. Z toho nedělejte žádné negativní závěry. Po těch prvních okamžicích by se ale měl rozhovor uvolnit. Pořád nevíte co říct? Odpovídá vám na všechny pracně vymyšlené otázky jednoslabičně a vládnou mezi dalšími otázkami dlouhé pauzy? Nebo si povídáte jako staří známí a chvíle ticha jsou plná vzájemného porozumění? Pak máte štěstí, tohle už vypadá dobře.

Myslíte na něco jiného?
S tou správnou osobou vám mohou oči zabloudit na pár vteřin jinam. Ve skutečnosti ale nevnímáte, na co se díváte, pořád totiž myslíte na ni. Jestliže ale myslíte na účet, zítřejší pracovní schůzku a na co se večer podíváte v televizi, nic zajímavého mezi vámi nevzniká. S tou pravou vnímáte na schůzce ji a právě a pouze jen ji.

Těšíte se na zprávy nebo na to, až vám napíše?
Rande skončilo a vy jste dorazili domů. Těšíte se, až o ní zase uslyšíte? Rozmýšlíte si, co jí napsat a SMSku několikrát přepíšete a neustále ji ladíte k dokonalosti? Nemůžete se dočkat, až vám na ni odpoví ona? Jste zvědavý a s každým pípnutím zprávy dychtivě zvedáte mobil? V tom případě jste našli, co jste hledali. Přeskočila jiskra. Máte tu pravou.