Když se milenka chová jako manželka aneb čemu se nevyhnete!

29.11.2016 22:32

Nikdy jste si nemyslel, že budete jedním z těch, kteří mají milenku? A přece se stalo. Jenže co dělat, když se doma necítíte spokojený? Milenka je náhle nová, plná elánu, neudolaná domácností a dětmi. Zkrátka ideální. Pořád je to ale žena. Co má vaše žena a vaše milenka společného a před čím stoprocentně neutečete?

Zamilují se
Čím déle spolu jste, tím spíše se do vás zamiluje. Ženy jsou odpradávna naprogramovány ke vztahu s jedním partnerem.  Dříve nebo později na vás začne milenka tlačit, ať se rozejdete se svou současnou partnerkou. Nebo se bude mlčky trápit. Vážně jí chcete ubližovat? Čím déle ji takto „taháte za nos“ tím spíše se můžete po rozchodu obávat pomsty.

Výčitky
Máte milenku, která o vaší ženě ví? Na začátku vám možná tvrdila, že se s vámi chce scházet jen kvůli sexu, jako to máte v úmyslu i vy. Ale čím déle spolu budete, tím spíše přijdou výčitky. Kde jste byl, proč jste odřekl výlet. Nebo i vyslýchání, co děláte se svou ženou, když nejste s ní. V tu chvíli si nalijte čistého vína a rozhodněte se, jestli chcete zůstat s partnerkou nebo s milenkou.

Culíky, tepláky a studené večeře
Přiznejte si to. Jeden z hlavních důvodů, proč se vám vaše nová milenka líbila, byl její atraktivní vzhled. Vaše partnerka už doma dávno nechodí v sukýnkách a s dokonalým make-upem. Zato milenka je vždy perfektně upravená. Zase máte pocit, že se o vás někdo snaží. Pokud už ale znáte svou milenku dlouho, zjistíte, že i milenka sáhla namísto sexy topů a přiléhavých sukních, po pohodlných a ne příliš slušivých teplácích.

Rozhodněte se
I když se to může zdát lákavé, udržovat dva nebo více vztahů je nefér jak k vašim partnerkám, tak k vámi samotnému. Neustále musíte myslet na to, co jste té které řekl, slíbil nebo koupil. Jste ve stresu a kvůli tomu se vaše partnerské / milenecké vztahy dále zhoršují. Zamyslete se, jestli je milenka skutečně jen povyražením, nebo jste v současném vztahu nešťastný. Podle toho se pak rozhodněte a s jednou z vašich „dam“ se rozejděte.