Koho pustit k vodě?

31.03.2018 21:04

Někdy je těžké poznat, kdy je vaší lásce konec. Nechcete si připustit neshody, nebo se vám nechce hledat nikoho nového? Nebo jste jen pohodlní a raději v nefungujícím vztahu zůstanete? Život s nepravým člověkem vám ale přinese jen neštěstí. Jak poznat, že svého současného životního partnera máte poslat k vodě? Začněte si hledat raději někoho, koho si zasloužíte.

Cítíte se nešťastní nebo bezmocní
Z neznámého důvodu se cítíte frustrovaní, nešťastní, zcela bez energie. Jestli se tak cítíte často, je to signál, že vás váš vztah vysává. Něco ve vašem životě není na správném místě, potřebujete změnu. Říkáte si, proč nejste spokojení? Pokud nemáte problémy v původní rodině, práci nebo se zdravím, zbývá už vám jenom vztah. Zbavte se ho, uleví se vám.

Vymlouvá se ze společných aktivit
Vy se snažíte. Vymýšlíte program, plánujete společný volný čas a když už jste spolu, přebíráte veškerou aktivitu. Váš miláček stále nemá čas, a to nejen kvůli práci či rodině, ale protože musí s kamarády ven? Tak se nechová někdo, kdo vás miluje, spíše naopak.

Hádáte se stále kvůli stejným věcem
Hádky nejsou primárně špatné. Neexistuje dokonalý člověk, který by nikdy neztratil nervy. Problém vzniká, pokud se hádáte pořád, především o hlouposti. Jestli se bude nádobí dávat do dřezu nebo vedle něj není něco, na čem by mělo záviset vaše štěstí. Vaše dohady nemají konce a nikdy nedojdete k řešení? Postavte se tomu čelem. Připusťte si, nerozumíte si.

Měníte se kvůli tomu druhému
Pozor, vyvíjet se není ten problém! Špatná změna znamená, že se snažíte násilím změnit sami sebe podle toho, co si přeje ten druhý. Ať už se jedná o šatník, vzhled (líčení, vousy) nebo vaši osobnost. Je rozdíl mezi „rozvíjet se“ a „přizpůsobovat se“. Najděte si někoho, kdo vás miluje o přes vaše chybičky a nedokonalosti. Ještě lépe, najděte si někoho, kdo vás miluje právě pro vaše chybičky a nedokonalosti.