Máte doma nevyzrálého chlapce namísto dospělého muže?

15.12.2016 12:15

Někteří muži jsou sice podle svého věku dospělí, bohužel se tak nechovají. Ověřte si s pomocí našeho článku, zda máte doma ještě skutečně nevyzrálého chlapce nebo člověka, který přesně ví, co chce!

Bojí se riskování

Život je krátký a občas potřebuje nějakou velkou změnu. Pokud váš partner nedokáže riskovat, aby náhodou neztratil svoji jistotu, stále ještě nedospěl. Pochopitelně, podléhat riziku se bojíme všichni, ale někdy je vážně potřeba udělat velký krok dopředu. I za tu cenu, kdybychom měli něco ztratit. S tím by se ale měl umět každý dospělý člověk vyrovnat. Když váš přítel není těchto činů schopen, zdá se, že jeho osobnost ještě tak docela nedozrála. Budete si muset ještě nějaký čas počkat, nebo si najít někoho dospělejšího.

Požaduje po vás dokonalost

Muž, který neustále touží po tom, abyste zvládala domácnost, děti, práci, sex a přitom všem byla ještě skvěle upravená a vždy dobře naladěná, stále ještě nedozrál v dospělého muže. Vyzrálý partner chápe, že vztah není o dokonalosti, ale o vzájemném porozumění. Žádná žena nefunguje na baterky, čas od času si potřebuje každá na chvíli odpočinout. Pokud tohle vašemu partneru nedochází, nejspíš není ještě zralý na vážný vztah ani na rodinu. 

Nesrovnalosti nedokáže řešit v klidu

V každém vztahu vznikají určité nesrovnalosti, což je logická věc. Každý jedinec má v páru odlišné tužby a někdy i zájmy. Pro udržení dobrého partnerského vztahu, musí oba jednotlivci dělat kompromisy. Pokud to váš partner neumí a v ničem vám nehodlá ustoupit, zřejmě se ještě nestal zralým mužem.

Často stává před zrcadlem

Všichni chceme vypadat dobře, obzvláště pak ženy. Pokud ale váš přítel stává před zrcadlem každé ráno déle než vy, někde je problém. Zůstávají stále jeho priority u vzhledu? Dospělí pánové, sice nechtějí působit zanedbaně a neupraveně, ale vědí, že se kvůli tomu nemusí u zrcadla nakrucovat půl hodiny. 

Neustále si stěžuje na práci

Některé práce nejsou žádný med. Neustálé stěžování si na příšerné pracovní podmínky absolutně nic nevyřeší. Pokud si váš partner neustále stěžuje na svou práci a přitom není schopen najít si novou, stále ještě nevyrostl z malého dítěte, které za svůj život nepřevzalo zodpovědnost.