Co nedávat ženě pod stromeček, k svátku nebo k narozeninám?

28.12.2017 22:14

Blíží se okamžik, kdy máte své lásce něco darovat, ale nevíte co? Pokud jste jeden z mužů, kteří si nevědí rady s dárkem pro svou partnerku, jste tu správně. Každou ženu potěší jen to, co jí darujete skutečně od srdce. Máte téměř nepřeberné možnosti. Poučte se, co ale nepatří mezi dobré nápady.

1. Věci do domácnosti
Žehlička, koš na prádlo, mop či vysavač, myčka… Cokoli potřebujete do společné domácnosti, nedávejte k významné události. Takovým dárkem ji tak trochu naznačujete, že by se měla držet doma, nemyslíte? Nebo že dělá něco špatně, tak jí raději kupujete pomocníka. Věřte nám, takovýto dárek ženě neudělá skutečnou radost.

2. Nádobí a kuchyňští pomocníci
Jistě si vzpomenete na scénu z Pelíšků, kde maminka rozbalí nerozbitné skleničky. Manžel byl z dárku nadšený, ji ale dárek ani v nejmenším nepotěšil. A v dnešní době obzvlášť. Pokud si vaše přítelkyně / manželka vyloženě nepřeje nejnovější kuchyňský robot, podobným dárkům se zdaleka vyhýbejte. Vážně je vám dobrá jen do kuchyně?

3. Oblečení
Že má každá žena ráda něco na sebe? ANO, ale když si daný kousek vybere sama. Relativně bezpečné jsou šály a šátky, ostatnímu se raději vyhýbejte. Ať znáte svou partnerku sebelépe, pravděpodobně se netrefíte do její velikosti.

4. Použitý dárek
Počítač z bazaru, váš starý mobil? Kdykoli jindy by skákala radostí, ale ne na Vánoce, narozeniny ani na svůj svátek. V šustivém papíru a pod rozzářeným stromečkem vypadá už jednou používaný dárek lacině. Stejně tak použitým dárkem ženu nepotěšíte ani na její narozeninové oslavě. Přelakováním auta se auto nestane nové. Chcete-li udělat partnerce radost, věnujte ji jen novotou vonící dárky. Takové, které jsou od začátku jen její.

5. Snadné dárkové poukazy
S poukazy je to komplikovanější. Jedná se o zájezd do ciziny, hodinovou masáž, nebo opravdu pěknou slevu do knihkupectví?  Pak je vše v pořádku. Dárkový poukaz nemusí být jedinou možností, dobrá je například knížka se slevovými kupóny Dobrovský. Vyhýbejte se ale levným poukázkám, ve kterých bude zajisté nějaký háček. Pětisetkorunovou slevou do potravin nebo obchodu s levným oblečeným svou ženu nedojmete. I když zrovna takový Lídl má občas pěkné a funkční věci. Dokonce má i svou značku oblečení se kterou konkuruje zavedeným výrobcům. Vše shrnuje leták Lidl, kde najdete aktuální a čerstvou nabídku. Ale vybírejte dárky opravdu s citem, v diskontu se pohybujete na tenkém ledě.