Na co se dívají ženy?

27.02.2018 21:38

První dojem udělá především to, jak dotyčný člověk vypadá. Než vědci přijdou s vynálezem, díky kterému si přečteme lidskou osobnost na první pohled, nic jiného nám do té doby nezbývá. O tom, co muže zajímá na ženách, se napsalo už mnohé. Ale na co hledí ženy? To se dozvíte právě teď.

Postava
Ani dámy nejsou lhostejné k postavě svého potenciálního protějšku. Dobrá zpráva pro vás pánové je to, že jsou ženy o něco více tolerantnější než vy. A teď mluvíme o tolerantnosti co se krásy týče. Nemusíte být model pro Calvina Claina. Udržujte se však, abyste se nedostali do extrému. Tedy žádné přetékající bříško, vyzáblé tělo, samý sval a žádný mozek.

Zadek
Pánové se rozdělují na horňáky a dolňáky. Dámám zbývá jen ta druhá varianta. Pevný zadek ve slušivých kalhotách a máte úspěch téměř zaručen. Nejste si jistí, zda se můžete chlubit výstavním kouskem? Překonejte se a při nákupu nových džín poproste prodavačku, aby vám poradila. V lepších obchodech jsou prodavači školení a pro vaši postavu vám doporučí takové oblečení, které vám dopomůže k tomu, abyste zapůsobili.

Oči
Pokud se přiblížíte natolik blízko, abyste si mohli pohlédnout do očí, žena se o ně bude velice zajímat. Pozná na nich vaši povahu. Pravda, prozradí vás spíše vrásky kolem nich. Smějete se často? Nebo se naopak mračíte? S očima toho bohužel moc nenaděláte. Pracovat můžete ale s brýlemi, pokud je nosíte. Vyberte takové, které podtrhnou vaši osobnost a ve kterých se budete cítit dobře.

Vůně
Ženy se kromě zraku spoléhají i na ostatní vjemy, například na čich. Můžete být sebekrásnější, můžete mít naditou peněženkou a luxusním auto hned vedle, ale pokud budete zapáchat, vyhne se vám i zlatokopka. Ani nepropocené oblečení nenoste moc dlouho. Pozor také na zápach z úst. A zejména v létě si dávejte pozor na nohy. Uzavřená obuv tomu také zrovna nepomáhá. Žena chce vedle sebe partnera, který jí bude vonět, na to pamatujte!