Tohle ženy odradí od sexu

29.05.2019 21:18

Vzrušit ženu není až tak těžké. Ale udržet ji tak, to už chce trochu praxe.

Sexuálně vzrušená žena je ochotná udělat víc věcí, než kolik přizná „za střízliva“. Na druhou stranu můžete její chutě poměrně snadno zničit. Chcete vědět, čemu se vyhnout při sexu, abyste si oba skvěle užili? Následující body vám zlepší sexuální život!

Vyčistěte si zuby

Jednou za čas vám milenka nevábný odér z úst promine. Právě tohle milování se ale budete muset obejít bez líbání. Pokud máte příležitost, vždy si před sexem vyčistěte zuby. Nebo si alespoň dejte TicTac či se přes den vyhýbejte silně aromatickým jídlům. Cibuli a česnek vynechte, pokud víte, že vás doma čeká „romantika“.  Milujete ranní sex, ale vaše přítelkyně se mu pravidelně vyhýbá? Zkuste si rychle odskočit do koupelny osvěžit dech. Je dost pravděpodobné, že se „najednou“ nebude rannímu milování vůbec bránit.

Po tělocviku do sprchy

Podle několika studií se většině žen nelíbí mužský tělesný zápach. Pravidelné cvičení je prospěšné, bohužel váš odér se vaší ženě líbit nebude. Pokud se zpotíte během samotného sexu, to není vůbec na škodu. V tělocvičnách ale využívejte sprchy a pakliže máte po příchodu domů z práce čas se opláchnout, udělejte to.

Nepřehánějte alfa samce

Úspěch 50 odstínů šedi sice vyneslo na vrchol popularity trochu těch sado-maso praktik, nezapomeňte ale, že knihy výrazně nadsazují. Stejně jako porno. Vyvarujte se tedy bolestivému tahání za vlasy, příliš silně svou milenku nemačkejte, neplácejte, pokud jste se na tom výslovně nedohodli. Nejvíc ženy nesnášejí, když jim tlačíte na hlavu a snažíte se ji nasměrovat k orálnímu sexu. Pokud máte oba choutky použít při sexu trochu více síly, je to zcela přirozené. Zeptejte se ale partnerky raději předtím, než s „násilím v posteli“ začnete.

Do ničeho ji nenuťte

Poprosit nebo navrhnout můžete cokoli. Nikdy ji ale do ničeho nenuťte násilím, ani dlouho nepřemlouvejte. Docílíte jen toho, že si k technice, kterou byste tak rádi vyzkoušeli, vypěstuje odpor. A po tom určitě netoužíte. Ublížíte si tím i v samotném vztahu. Čím víc na ni tlačíte, tím spíš se její nechuť projeví i mimo postel. Svoji vůli prosazujte v byznysu, pokud jste šéf, a podobných situacích. Na nových sexuálních praktikách se se svou partnerkou raději předem domluvte.