Ženská tajemství, která měla zůstat mužům utajena!

31.01.2019 22:20

Svobodné dámy nikdy nevědí, kdy dojde k seznámení nebo na sex. Přesto však se sexem počítají. Překvapuje vás to? Přinášíme vám dalších pět tajemství, které ženy před pány úzkostlivě tají. Odkryli jsme je pro vás!

Žiletka v kabelce

Pro svobodnou dámu na baru nebo na seznamovací akci je to samozřejmé. Dost často si „tuto věc“ berou i do práce a občas ji můžete najít také v kabelkách zadaných dam. Myslíte na kondomy? Ale kdepak. Máme a mysli holítko! Svobodné dámy zvláště v zimě tak úzkostlivě nedbají na to, aby měly vždy dokonale oholené nohy. Je to otrava a k čemu jim to je pod džínami, že? Pro všechny případy s sebou ale žiletku nosí v kabelce. Kdoví, co se může stát! Takže až zase někdy budete přemýšlet o tom, co ženy v těch kabelkách pořád nosí, může to být kromě nezbytné peněženky, klíčů, mobilu a líčidel, také žiletka. Některé s sebou nosí i kondom. Jak se říká, správná žena je „vždy připravena“.

Ve světle svíček není vidět prach

Divili jste se někdy, co mají ženy pořád s těmi svíčkami? Pokud jste byli poprvé u ní doma a vaše vyvolená raději zapalovala hromadu svíček, než aby jednoduše rozsvítila, bylo to kvůli… úklidu! Je to tak, ani ženy nemají doma vycíděno jak před návštěvou anglické královny. Pokud se tedy nečekaně rozhodnete zajít k ní, romantika nemusí být její hlavní cíl. Zatímco vás nechala parkovat a zouvat si boty, házela nejhorší nepořádek do skříní, zamykala dveře do zoufale neuklizených místností a rozsvěcovala svíčky, protože v tlumeném světle se zbývající nepořádek lépe ztratí.

Dieta slouží více účelům

Pokud u své partnerky, která prý zrovna drží přísnou dietu, najdete skrýš plnou čokolády, ničemu se nedivte. Zvláště pokud spolu chodíte krátce. Dáma nic neriskuje a raději vyškrtne ze svého jídelníčku všechny potraviny, které nejsou společensky vhodné. Je to např. česnek, cibule, čočka, mák, který se rád drží mezi zuby, brokolici… Prostě všechno, z čeho jí nemusí zrovna vonět dech nebo co způsobuje plynatost. Takže pánové, pokud chcete zjistit, jak moc se jí líbíte, prozkoumejte její ledničku. Pokud nemá nic, co by jí mohlo nějak ubrat na „dokonalosti“, máte vyhráno.

Sexy prádlo je jen pro parádu

Určitě jste alespoň jednou snili o dámě v podvazcích, lodičkách a sexy košilce, jak u vás uklízí, vaří a říká vám „miláčku“. A kdyby ne, možná si myslíte, že ženy nosí sexy krajkové prádélko i do posilovny. Musíme vás zklamat. Každá žena má doma pár takových luxusních kousků. Obyčejně ale nosí ty nejnudnější bavlněné kalhotky a podprsenku s krajkou maximálně na ramínkách. Pokud ovšem bude existovat jen jednoprocentní šance, že na schůzce dojde na sex nebo mazlení, vytáhne ony sexy minikousky. Dobrá zpráva i pro vás, ženaté pány. Ty lehce vybledlé kalhotky nemá jen vaše manželka. Vlastní je každá. Jsou zkrátka pohodlnější. Stejně tak má ovšem schované i sexy prádélko na dospělácké hrátky. Navrhněte jí, ať si je oblékne.