5 typů mužů, se kterými si raději nic nezačínejte

21.01.2016 22:19

Už dlouho hledáte někoho ideálního, s kým byste chtěla navázat vztah nebo si alespoň pořádně užít? Pravděpodobně jste se už v obou případech párkrát spálila a nyní máte strach s někým si něco začít. Existuje ovšem několik mužů, se kterými byste si začínat určitě neměla. Nezáleží na tom, jestli jen kvůli sexu na jednu noc, nebo pro celoživotní partnerský vztah. Jaké typy mužů to jsou?

Expřítel

Tady snad ani nemusíme vypisovat důvody, proč váš ex není zrovna nejlepším kandidátem. Trvalo vám dlouho vzpamatovat se z rozchodu? Pokud ano, do dalšího vztahu s tímto člověkem nechoďte. Jednorázovou aférkou se vrátíte tam, kde jste byla na začátku. Rozešla jste se vy? Jakmile se s ním znovu sejdete, snadno dojde k závěru, že jste si rozchod rozmyslela. A pak už se ho nemusíte zbavit. Chcete riskovat,  že se jeho city k vám znovu obnoví, a že vás bude následně obtěžovat svými náhodnými setkáními, SMS zprávami nebo telefonáty?

Kamarád

Zajisté znáte pořekadlo: Kamarád taky rád! Boužel ne vždy to platí. Z mnoha přátelství se vyvinuly vztahy, málokdy ale přežily delší dobu. Jakmile se navíc rozejdete, je konec i s vaším dlouholetým přátelstvím. Jste si stoprocentně jistá, že chcete oba to samé? Vy můžete mít na mysli jen „výpomoc“, ale co když vás ten druhý miluje? Tak jako tak se už nikdy nezbavíte určitého napětí, které mezi vámi po nezávazném sexu nebo delším partnerském vztahu stoprocentně vznikne. Vážně si chcete přátelství takto zkomplikovat nebo o svého nejlepšího kamaráda zbytečně přijít?

Nadřízený

Filmy jsou stále ještě plné mužů, kteří mají aférku se svou sekretářkou. Ale ani skutečnost není moc jiné. Bohužel ani filmy, ani vztahy nadřízených s podřízenými nekončí příliš dobře. Jistě, můžete si užít skvělý sex, může mezi vámi vzniknout i vztah. To se ale stává velmi ojediněle. Většinou se kromě vztahu musíte bát zároveň i o místo. S rozchodem totiž dost pravděpodobně přijdete i o svou práci. Jedině tak se ve firmě znovu pročistí vzduch.

Soused

Pokud bydlíte v domě a sousedy máte přes plot, ještě by se dalo na toto téma polemizovat. Jestliže ale bydlíte v paneláku, se sousedem z vedlejšího bytu si zaděláváte na velké problémy. Jistě, může vypadat skvěle, když vám přijde vyměnit žárovku. Ale co když vám to nevyjde? Budete se pravidelně potkávat na chodbách, při domovních schůzích... A co teprve ve chvíli, kdy v domě bydlí pár drben, které vaši aférku roznesou po celém bytovém domě a do dalších vchodů? Svůj úlet pak budete mít oba dennodenně na talíři.

Sukničkář

Stejně jako u expřítele, ani tady asi není třeba příliš diskutovat. Jestliže se spustíte s nějakým fešákem jen na jednu noc, pravděpodobně vám to neublíží. Pokud byste ale od tohoto typu muže očekávala více, nejspíše vám zbudou jen oči pro pláč. Vždy, když půjde někam bez vás, budete přemýšlet s kým a kde vlastně je. Samozřejmě ho budete podezřívat z nevěry. A pravděpodobně nebudete daleko od pravdy. Takový člověk se s vámi stejně dříve nebo později rozejde kvůli další sukni, která mu přeběhne přes cestu. A vy se pak zcela zbytečně budete cítit odhozená a navíc ještě s pěkně pošramoceným sebevědomím.