5 vět a už nikdy nebude chtít jinou!

10.08.2016 19:42

Muži často stačí jedno slůvko nebo nečekané gesto a má ženu omotanou kolem prstu. Ženy potřebují důmyslnější zbraně. Naštěstí není tak těžké, aby vás muž uctíval. Chcete vědět, jak na to? Čtěte dál!

1) "Máš pravdu, miláčku"

Muži nejsou vyloženě ješitní, ale rozhodně k tomu mají větší tendence. K dobrému sebevědomí mu stačí pravidelně slyšet, že právě on je jedinečný, že umí všechno opravit a má vždy pravdu. Nemusíte mu mazat med kolem pusy. Jen mu vždy potvrďte, když tu pravdu vážně má.

2) "Ty jsi tak vtipný!"

Smějte se jeho vtipům. Smějte se na něj. Smějte se, když se vás snaží rozesmát. Jakmile si díky vám připadá vtipný, splní vám každičké přání. Smějete se falešně? Cvičte. I to se dá snadno naučit.

3) "A co ještě děláš?"

Zve vás na fotbal? Opatrně se ptá, jestli s ním nechcete do hospody? Bingo! Projevujte zájem o jeho zájmy a koníčky a samozřejmě hlavně o něj. Fotbal vás strašlivě nudí, ale on ho miluje? Jednou s ním na zápas zajděte a pak mu klidně řekněte, že to pro vás není. Hlavně to ale zkuste!

4) "Kafe? Když já nevím."

Nechte se lovit! Jakmile projevil zájem, je prakticky ruka v rukávě. Vzrušení z lovu ale nedovede nic nahradit a když konečně podlehnete, je ta nejsladší chvíle na světě. Ať už na začátku nebo po deseti letech, buďte občas nedostupná. Dopřejte mu trochu nejistoty.

5) "Pomůžeš mi?"

Nejlépe jste si rozuměli při stanování na opuštěném kraji lesa? Žena je sice strážkyně rodinného krbu, muž ale tu rodinu musí ochránit. Mají to v genech. Zahrajte si občas na dívku v nesnázích a nechte partnera, ať se snaží. Ať už vás zachraňuje před divným člověkem na ulici, nebo před „rozbitou poličkou“.