Čím nahradit při milování lubrikační gel?

27.01.2020 12:29

Čím nahradit při milování lubrikační gel?

Lubrikační gel je jedinou pomůckou, kterou si často kupují i lidé, kteří jsou jinak zcela proti jakýmkoli hračkám v posteli. Ale co když vám zrovna během sexuálních hrátek dojde? Nebo vám přijde příliš drahý? Co když se ho stydíte koupit? Nebojte, dá se bezpečně nahradit věcmi, které najdete běžně doma! Pojďme se na ně podívat.

Přírodní olej
Vpližte se do kuchyně a proberte své zásoby olejů. Ano, jako lubrikant postačí zcela obyčejný olej, který běžně používáte na vaření. Pozor ale, jaký si vyberete. Jednou za čas a se správnou hygienou se vám nic nestane se žádným. Pokud byste ho ale používali častěji, vyberte spíše jeden z těch „exotičtějších“ jakým je kokosový, mandlový, avokádový ... Bývají kvalitnější už jen proto, že musejí uspět na trhu. Více si tedy zakládají na bio kvalitě. Popadněte jeden z nich a hurá zpět do postele.

Jogurt
Že si to nedovedete s jogurtem představit? Neochucený bílý jogurt ale obsahuje prospěšné bakterie, které jsou zdravé pro poševní mikroflóru! Pokud tedy máte v ledničce čistý bílý jogurt, kromě příjemnějšího sexu uděláte i něco zdraví prospěšného pro ženskou část páru. Pozor ale, abyste vzali opravdu bílý. Žádné příchutě nebo slazení! To by vám radost z milování dlouho nevydržela.

Vaječné bílky
Bílek má mnoho různých využití a jedním z nich je i přírodní lubrikační gel. Jistě, přinést je už vyžaduje víc úkonů než jen vzít a otevřít, co byste ale pro postelový zážitek neudělali, že? Bílky jsou samy o sobě kluzké a zvlhčující, není se tedy čemu divit, že mnohé kupované lubrikanty dokonce překonají. Vajíčko najde v lednici úplně každý.

Aloe vera
První z přírodních lubrikantů, který už doma každý nemá. Její dobré vlastnosti ale popřít nemůžete. Vlastníte onu zázračnou rostlinku? Stačí naříznout jeden list a „vyloupnout“ jeho vnitřek – gelovou chladivou substanci, stoprocentně přírodní a super klouzavou. Pokud ji doma nemáte, stačí při dalším nákupu zajít do sekce se zdravou výživou. Téměř určitě tam budou mít i láhev aloe vera. Podívejte se na internet, kolik využití tento gel má a pravděpodobně už nebudete kupovat nic jiného!

Závěrem
Stejně jako prakticky se vším, než se vrhnete na milostné radovánky, všechny přípravky nejprve vyzkoušejte. Zejména dámy si hlídejte, zda se vám při kontaktu s přírodní látkou nebo kupovaným lubrikantem neobjeví na pokožce vyrážka, pálení či začervenání. Ne každému vše sedí. Pokud se objeví nějaké problémy, vyzkoušejte příště jinou značku nebo vyzkoušejte jiný přírodní prostředek. Obecně ale platí, že čím méně chemie, tím lépe pro vaše tělo.

A teď už nám nezbývá nic jiného, než vám popřát: „Bavte se!“