Pánové, nepokazte si první rande

22.04.2020 21:38

Před prvním rande je každý nervózní. Chcete udělat dobrý dojem, nic nepokazit a hlavně partnerku neodradit před další schůzkou? Podívejte se, co ženy opravdu nesnášejí. Tohle vám zkazí šanci na další schůzku!

Špinavé, zmačkané, jinak nevhodné oblečení
Pánové, ženy si vašeho outfitu rozhodně všimnou. „Kolik jazyků umíš…“ je sice hezké, ale pokud přijdete ve zváleném oblečení s fleky na límečku, k řeči se vůbec nedostanete. Přípravě na rande věnujte víc času než pětiminutové přípravě do práce. 20-30 minut, to je dobrý odrazový můstek.

Špína za nehty
Svýma rukama se jí určitě budete chtít dotýkat. Jenže pokud hned na první rande přijdete s černými půlměsíci za nehty, na jakýkoli kontakt můžete zapomenout. Tělesný i telefonní. Manikúra není sprosté slovo, nějakou tu obyčejnou s nůžkami a pilníkem si pořiďte a používejte ji. Nůž vážně není ideální nástroj na čištění nehtů. Děláte rukama a špína je součástí vaší práce? Nechte ji v práci a před schůzkou si ruce pořádně vydrhněte.

Machrování
I ženy jsou lidské bytosti a machrovat před nimi, jak všechno víte, všechno znáte, všude jste byli, to žádnou neohromí. Spíše naopak. Žena naproti vám tohle určitě slyšela už tisíckrát a obě ruce jí nestačí ke spočtení chlapů, kteří zaručeně berou víc jak 50 tisíc měsíčně a mohou se o ni starat jako o princeznu. Jistěže se můžete pochlubit, že jste zcestovalí, umíte vydělat peníze, máte vybudovanou skvělou kariéru…, neberte to ale jako vaši nejsilnější kartu. Sebechvála smrdí, tak to s ní nepřehánějte.

Zápach
Zápach v jakékoli formě. Tělesný, z úst, z oblečení. Tělesný snad ani nemusíme vysvětlovat. Osprchujte se, použijte deodorant a zcela klidně i kolínskou. Oblečení na rande vybírejte vyprané ze skříně, ne včerejší z podlahy. Proti zápachu z úst, pokud nemáte šanci si vyčistit zuby, se vyzbrojte žvýkačkami nebo ústní vodou. Snažte se na ženu zapůsobit, ne ji hned odradit.