Proč se nemohu seznámit III. - další výmluvy a záminky

13.03.2013 16:05

NEMÁM ŽÁDNÉ ZAJÍMAVÉ KONÍČKY

uklidím, uvařím, přečtu si noviny, podívám se na televizi a jdu spát. Tak čím bych koho zaujala? Netrapte se tím, že nejste horolezkyně, že nesbíráte hrnečky, či autíčka. Život nám nabízí mnoho aktivit a nemusí to být zrovna koníčky. Můžete chodit plavat, cvičit, občas si zajezdit na kole, jít si zahrát karty, bowling, tenis, nebo třeba minigolf.  Aktivit je mnoho. Turistické oddíly vám nabídnou další rozměr ve vašem životě. A co jste nestihla sama, můžete stihnout společně s novým partnerem. Vždy se nějaká témata k hovoru najdou. Vždy se dá něco dělat. Zajímavě povídat se dá i o jídle a pití Možná jste úžasná kuchařka a dokázala byste konkurovat zdatným a známým kuchařům. To by kromě vegetariána, mohlo zaujmout mnohého muže. Pokud máte pocit, že přeci jen nemáte o čem povídat, buďte milou posluchačkou. Mnoho mužů vás stejně ke slovu nepustí. Vy pak navrhněte společné aktivity a koníčky nechte jemu.

SAMA NIKAM JÍT NEMŮŽU.

To je často velmi těžké. Mám pro vás jeden nápad. Nedoprošujte se nikoho, aby vás někam vzal. Naopak navrhněte takovou aktivitu, aby ostatní chtěli jít s vámi. Dnes je více možností pro single, než dříve. Různé akce nevyžadují páry, běžte tedy sama. Je to lepší varianta, než sedět doma a užírat se samotou. Na místě jistě najdete nějaké známé, s kterými se můžete dát do řeči a společně celou akci sdílet. Pokud máte pocit, že nemůžete jít někam sama, najděte si partnera na online seznamce. A pak můžete na různé akce chodit společně.

NETANCUJI.

A to je důvod, proč se nemůžete seznámit? Víte, kolik mužů bude rádo, že je neobtěžujete touhou po tanci? V životě se dá dělat tolik věcí, že si na tanec ani nevzpomenete a vždy existuje pomoc. Kurzy tanců pro dospělé. Pomalu se můžete učit tance společně s novým partnerem. Budou zdrojem mnoha nových zážitků, legrace a někdy trapasů, které se časem změní v zábavné vyprávění. Třeba u sklenky vína s přáteli.

V MÉM OKOLÍ JSOU VŠICHNI ZADANÍ.

Možná je to pravda, možná jen vy nevidíte ty volné. Pokud tomu tak skutečně je, najděte si jiný způsob seznámení. Seznamky jsou dobrou volbou. Všichni, kteří se do ní přihlašují, se chtějí s někým seznámit, chtějí nalézt spřízněnou duši. Seznamky jsou moderním způsobem seznamování, není třeba je zatracovat. Lidé často potřebují pomoci při nalezení nového partnera a online seznamka je tu pro ně, může jim zprostředkovat budoucí štěstí.