Proč se nemohu seznámit VI. - tak co s tím?

20.04.2013 17:47

JSEM UŽ STARÁ, s kým bych se seznamovala. Kdo by mě chtěl. Jako bych slyšela svou babičku. Zůstat sama, proč? Proč se vzdát možnosti seznamování? Najít dobrého přítele, kamaráda, nebo partnera můžete v každém věku. Vždy je lepší jít do divadla se starším mužem, s kterým jste se seznámila, než sedět doma a závidět ostatním. Může se stát, že se vám díky novému partnerovi rozroste rodina o jeho syny, dcery a vnoučata a vy prožijete krásný život, přestože ještě nedávno jste se cítila stará. Stejně jako starší ženy potřebují společnost mužů, i starší muži chtějí milou partnerku, se kterou by jim bylo dobře.

MOJE DĚTI BY NOVÉHO PARTNERA NEPŘIJALY. Ano to je někdy problém. Musíte dětem vysvětlit, že i když budete mít nového přítele, budete je mít ráda stejně a ony budou mít vždy místo ve vašem srdci. Pokud jsou vaše děti již větší, měly by pochopit, že i vy máte nárok na život ve dvou. Děti jednoho dne opustí společný domov, najdou si své partnery a nebudou mít čas na maminku. Nebudou jí dělat společnost. Děti musíte připravovat na příchod nového člena domácnosti. Pokud jejich otec má novou rodinu, vysvětlete jim výhody toho, že i vy budete znovu celistvá rodina, nebo aspoň báječná parta s novým přítelem. A v neposlední řadě děti nepodceňujte, možná byste se divila, jak vám i sobě nového partnera přejí, jen vy se tomu bráníte.

Pokud opravdu chcete nalézt nového partnera, přestaňte hledat důvody, proč to nejde. Choďte více mezi lidi a s jejich pomocí zkuste nového partnera najít. Využijte i seznamku, protože čas běží a je škoda být sama.