Ženské zvyky, které muži zbožňují

22.05.2020 09:32

Milé dámy, máte rády, když vás váš miláček vezme na veřejnosti za ruku nebo když vás jen tak políbí nebo obejme? Ani pánové nejsou odolní vůči projevům lásky. Jen je občas vidí v takových věcech, které si vy nejspíš ani neuvědomujete. Podívejte se, jaké chování pánové zbožňují a staňte se jeho královnou.

Položte si hlavu na jeho hrudník
Gesto, které mnoho dam pravděpodobně dělá skoro nevědomě, pánové ho ale milují. Obejměte se a zabořte si hlavu do jeho hrudi, nebo se přitulte při sledování filmu a „odložte“ si hlavu těsně pod jeho bradu. Muži se díky tomu cítí jako pánové tvorstva, milovaní a zbožňovaní. Dáte tím najevo nejen lásku, ale hlavně to, že se s ním cítíte naprosto v bezpečí.

Poslouchejte a pamatujte si
Nejen ženy mají rády, když je jejich partner poslouchá. Muži naprosto zbožňují, pokud jim jejich láska skutečně naslouchá. Ideálně pokud si to pamatujete a chováte se podle toho i v budoucnu. Pak už jim ke štěstí skoro nic nechybí. Třeba se zmínil, že ještě nikdy neochutnal whiskey a vy mu za týden přinesete „lahvinku“? Dokonalé.

Ukažte na veřejnosti náklonost
Chytněte ho za ruku jako první, upravte mu vlasy, položte si mu hlavu na rameno. A to kdykoliv. Třeba při čekání ve frontě na pokladně. Zdánlivě drobné a spontánní zvyky, pro muže ovšem velmi důležité. Milujete ho a nebojíte se to projevit.

Vískejte ho ve vlasech při řízení auta
Samozřejmě jen ve chvíli, kdy sedí za volantem právě váš muž. Zpola nepřítomně si položte ruku za jeho krk a vískejte mu prsty ve vlasech. Je to příjemné a zároveň to nerozptyluje. Za určitých okolností dokáže takové obyčejné vískání ve vlasech pomoci od bolesti hlavy. S mužskými vlasy si ostatně můžete hrát téměř kdykoli. Pošlete mu příjemné mrazení po celé páteři a on vás za to bude zbožňovat.